Ciorba de oua cu zer

de Sidy in Ciorbe, 19 Apr 2011 | 5530 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1-2 morcovi,
  • 1patrunjel,
  • 1 rosie,
  •  1/2 ardei gras,
  • 1 ceapa,
  • 1 lingura vegeta facuta in casa
  • 2 linguri orez(daca doriti),
  • 1 cartof
  • piper,
  • verdeata tocata,
  • 2 oua,
  • 1/2 l zer(sau o Sana mare)
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de oua cu zer:

Se curata morcovii si  patrunjelul si se taie cubulete. La fel procedam cu o rosie, 1/2 ardei gras si o ceapa .

Le calim intr-un pic de ulei si adaugam 2-3 l apa si o lingura de vegeta. Cind legumele sunt aproape fierte , adaugam doua linguri de orez (dupa preferinta), piper, o frunza de telina si una de leustean. Cind sunt toate fierte, batem bine doua oua cu 1/2 l zer si o rasturnam peste ciorba care fierbe.

Dupa ce da un clocot, ciorba se poate servi cu patrunjel verde tocat deasupra si cu un ardei iute.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de oua cu zer" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare