Este preferata mea si nelipsita de Paste! Iar cu Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune este gata atat de repede si tare usor de facut!
MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de miel cu smantana si tarhon la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune:
Pune carnea in vasul Multicooker-ului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune si adauga 2 l de apa.
Inchide capacul si valva de aburi si seteaza programul Meat/Stew pentru 30 de minute.
Dupa ce programul s-a terminat asteapta 10-15 minute, apoi elibereza aburul si desfa capacul.
Adauga in supa legumele tocate cubulete, condimenteaza cu sare dupa gust si adauga piperul cu lamaie, nucsoara rasa si coriandrul uscat.
Pune si borsul si inchide capacul si valva de aburi.
Seteaza programul Soup pentru 15 minute.
Amesteca smantana cu galbenusurile intr-un castron mai mare, iar cand programul s-a terminat, dupa ce ai eliberat presiunea si ai deschis capacul, pune cate un polonic de supa fierbinte in castronul cu smantana si amesteca rapid cu un tel.
Adauga in acelasi mod 4-5 polonice de supa si apoi rastoarna tot amestecul in oala de ciorba.
La final, presara deasupra tarhonul si patrunjelul verde tocate marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de miel cu smantana si tarhon la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune" nu uita sa-i faci un review.