Ciorba de mazare cu os si galuscute

de mihaelar63 in Supe/Ciorbe, 11 Mai 2013 | 4323 vizualizari

 

Un ultim borcan cu mazare se cere preparat , si inca repede pana nu apare mazarea proaspata :D !!!

 

INGREDIENTE

  • 1 borcan mazare(800 gr )
  • 1 os de vitel
  • 1 ceapa
  • 1 maciulie usturoi
  • 1 morcov mic
  • 1 feliuta telina
  • 1/2 ardei rosu
  • 1 lingura pasta ardei
  • sare
  • piper
  • 1 /2 legatura patrunjel frunze
  • 1/2 zeama de la o lamaie
  • 2 oua
  • 4 linguri faina alba
  • 150 gr smantana
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de mazare cu os si galuscute:

Legumele se curata se spala  si se taie cubulete . Se pun la fiert in 4 l apa .

Adaugati si osul si pasta de ardei , sarati .

Dupa 15 min. preparati din oua batute si faina alba o maia de consistenta unei smantani si cu ajutorul lingurei puneti in zeama clocotinda galuscute cat se poate de subtiri .

Adaugati si mazarea scursa de apa si limpezita .

Mai fierbeti 10 minute .Ciorba este gata daca morcovul este patruns .

Dregeti gustul cu smantana amestecata cu zeama fierbinte, sare , piper , zeama de lamaie .

Serviti ciorba presarata cu patrunjel verde .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de mazare cu os si galuscute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

mihaelar63 1

13.05.2013, 01:19

Multumesc , ma bucur ca va place
Dana mai nou sotului meu ii place mult lamaia in ciorba , in limonada ,in salata ...

Valclaudia 1

23.06.2013, 13:52

Krystyan Trendy 1

13.11.2013, 22:16

buna ciorbica

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

Chiftele de porc - Rețeta simplă și savuroasă

pe 11.11 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba din aripioare de pui cu dovlecel