Ciorba de loboda

de divainbucatarie in Ciorbe, 24 Mar 2011 | 5856 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 legaturi de loboda
  • 2 cepe
  • sucul de la 1 lamaie
  • 2 morcovi
  • 1 ardei kapia
  • 1/2 telina mica
  • 2 linguri orez
  • cateva frunze de leustean
  • o legatura patrunjel
  • sare
  • piper
  • 2 felii bacon
  • 3 oua
  • 1 lingura ulei – pentru omleta
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de loboda:

Spalam loboda fara sa o rupem. Dam prin razatoare morcovul, telina si ardeiul, iar ceapa o tocam marunt. Calim ceapa, apoi adaugam ardeiul, morcovul, telina si orezul si le calim impreuna 1 minut. Intre timp tocam marunt loboda. O punem si pe aceasta in oala, apoi adaugam apa si fierbem maxim 20 de minute. In timp ce oala este pe foc potrivim de sare si piper, apoi punem sucul de la lamaie si leusteanul. Separat facem o omleta cu bacon, pe care o taiem fasii si o adaugam in ciorba, se mai lasa 1 minut sa fiarba.

In farfurie putem pune patrunjel tocat marunt.

POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de loboda" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (45)

divainbucatarie 1

25.03.2011, 16:08

Multumesc Roberta! N-am vazut stirile in ultima vreme, profit de vremea frumoasa ... te pup si weekend placut!

divainbucatarie 1

25.03.2011, 16:08

Multumesc Luk!

lilik 1

26.03.2011, 01:35

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui a la grec