Ciorba de legume dreasa cu ou ce buna a fost dupa atatea porcarii!:))
Ceapa impreuna cu toate radacinoasele se curata,spala si toaca marunt.
Punem la fiert 2 l. apa intr-o coala de 3 l. Cand da apa in clocot adaugam legumele.
Dupa 10 minute de fiert adaugam cartofii curatati,spalati si tocati in cuburi mici.
Cand furculita patrunde usor in morcov adaugam sucul de rosii.
Fierbem 10 minute,apoi stingem focul
Adaugam fideaua
Luam un polonic de zeama si o punem la racit.
Intr-un castron batem oul si turnam peste el zeama din ciorba racita.Compozitia o punem in oala cu ciorba si amestecam repede.
Cand ciorba s-a racit adaugam si leusteanul tocat.
Se serveste calda cat si rece.
1
Puteti inlocui leusteanul cu verdeata care va place.
2
Pe timpul fierberii se mai adauga apa calda pana se umple oala.