Ciorba de legume cu carne de pui

de aalliinnaa07 in Ciorbe, 8 Noi 2012 | 7273 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 4 linguri de orez
  • 1 ardei rosu
  • 1 patrunjel
  • 7 cartofi
  • 1/2 lamaie
  • 2 linguri de tarhon cu otet
  • vegeta
  • 1 ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de legume cu carne de pui:

Se pune la fiert carnea in 2.5L apa, cand e pe jumatate fiarta se adauga zarzavaturile date pe razatoare si ceapa taiata marunt. Se lasa sa clocoteasca putin, apoi se pune orezul spalat si cartofii taiati cubulete si se lasa sa fiarba 30 de minute.

La sfarsit se adauga tarhonul cu otetul si zeama de la o jumate de lamaie si vegeta dupa gust, mai lasam putin sa clocoteasca, apoi luam ciorba de pe foc si adaugam 1 ou batut si 1 legatura de patrunjel verde tocat marunt.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de legume cu carne de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu aripi de pui