Ciorba de legume cu carne de porc

de Angelina_Elena in Ciorbe, 4 Sep 2013 | 31447 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3,5 l apa
  • 600 g pulpa de porc
  • 150 g mazare
  • 3 cartofi
  • 1 bucata mica de telina
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • 1 cana bulion
  • 3 linguri ulei
  • patrunjel
  • leustean
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de legume cu carne de porc:

Spalam si taiem carnea cubulete.

Spalam legumele, le curatam, apoi le taiem cubulete.

Intr-o oala punem uleiul, iar cand acesta s-a incins adaugam ceapa si o lasam sa se caleasca bine.

Apoi adaugam adeiul, morcovul, cartofii si lasam sa se caleasca impreuna 5 minute.

Adaugam cubulete de carne si le lasam sa se patrunda bine.

Adaugam bulionul, mai lasam 1 minut, apoi adaugam telina si apa.

Lasam sa fiarba pana se inmoaie legumele, potrivim cu sare dupa gust, adaugam verdeturile si oprim focul.

Servim ciorbita cu smantana si zeama in care au stat ardeii iuti la murat sau otet.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de legume cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (28)

diaconta 1

04.09.2013, 22:13

foarte buna ciorbita

Corinuta 1

04.09.2013, 23:27

ce frumoasa e!

Angelina_Elena 1

05.09.2013, 11:51

Va multumesc frumos!!

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba din sira afumata