Ciorba de legume cu carne de pasare

de sasha in Ciorbe, 15 Feb 2013 | 4215 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe mari
  • 3 ardei
  • 1 pastarnac
  • 2 morcovi
  • 500 g cartofi
  • maruntaie de la o pasere ( coaste,gat, pipote) eu am folosit de la o pasare de curte
  • 1 leg telina
  • 3 oua
  • 2 linguri sare de lamaie
  • 3 polonice zarzavat
  • taitei de casa de la Baneasa
  • delicat cu gust de pasare
  • sare
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de legume cu carne de pasare:

Intr-o oala se pune apa cam in jur de 3 litri si se pune la fiert. Cand da in clocot se pun maruntaiele de la pasare cu o lingura de ulei si se lasa la fiert.

Intre timp se curata toate legumele, ceapa o tocam marunt si ardeiul, morcovii si pastanacul se taie cubulete si cartofii.

Cand carnea e aproape gata punem toate legumele. Daca mai este nevoie de apa, mai punem cat credem ca este nevoie.

Cand si acestea sunt paroape gata,punem 3 polonice de zarzavat,sare, si delicat, dupa gust,si taiteii si sare de lamaie dupa gist.

Cand toate-s gata stingem aragazul. Ouale se bat intr-o farfurie cu un polonic de ciorba si rasturnam in oala, amestecand continuu. Tocam leustenul si il amestecam cu o lingurita de ulei. Daca facem asa, vor ramane mereu la suprafata ciorbei. Si-l punem in ciorba.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de legume cu carne de pasare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele cu sos de rosii gratinate - Mancarea savuroasa si rapida

de Rocsi 9

ieri la 19:32

Placinta cu branza si vanilie - Reteta simpla si rapida

de laura_n 7

ieri la 16:32

Cheesecake cu dulceață de smochine - Desertul delicios și rapid la pahar

ieri la 10:11

Prajitura cu prune si mascarpone - Desert delicios de toamna

de oanapl 7

pe 29.09 la 18:33

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui a la grec