Intr-o oala se pune apa cam in jur de 3 litri si se pune la fiert. Cand da in clocot se pun maruntaiele de la pasare cu o lingura de ulei si se lasa la fiert.
Intre timp se curata toate legumele, ceapa o tocam marunt si ardeiul, morcovii si pastanacul se taie cubulete si cartofii.
Cand carnea e aproape gata punem toate legumele. Daca mai este nevoie de apa, mai punem cat credem ca este nevoie.
Cand si acestea sunt paroape gata,punem 3 polonice de zarzavat,sare, si delicat, dupa gust,si taiteii si sare de lamaie dupa gist.
Cand toate-s gata stingem aragazul. Ouale se bat intr-o farfurie cu un polonic de ciorba si rasturnam in oala, amestecand continuu. Tocam leustenul si il amestecam cu o lingurita de ulei. Daca facem asa, vor ramane mereu la suprafata ciorbei. Si-l punem in ciorba.
Pofta buna!