Ciorba de legume

de amalia01 in Ciorbe, 7 Sep 2014 | 3136 vizualizari

 

O ciorbita racoroasa si plina de vitaminele toamnei.

 

INGREDIENTE

  • -1 ardei gras
  • - 1 gulie mica
  • - 1/2 dovlecel
  • - 4 cartofi
  • - 2 morcovi
  • - 1 ceapa
  • - 4 rosii
  • - 1 pastarnac
  • - 3 fire de patrunjel
  • - 1 fir de leustean
  • -300 ml bulion
  • - 3 lg ulei
Portii: 16
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de legume:

Intr-o oala cu apa rece (cam 4 l) se adauga ceapa, morcovul si pastarnacul si se pune la fiert la foc potrivit;

- Cand a dat in  clocot adaugam gulia si ardeiul gras;

- Lasam sa fiarba cca 30 de minute,apoi dupa care adaugam dovlecelul si cartofii;

- Cand cartofii sunt patrunsi adaugam rosiile uleiul si potrivim de sare;

- Adaugam bulionul si lasam sa mai fiarba 15 minute(pana nu mai face spuma),la foc mic;

- Stingem focul si adaugam verdeata .

Se serveste atat calda cat si rece alaturi de un ardei iute si/sau smantana.

TIPS-URI

1

ciorba

2

legume

3

toamna

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca de pui