Ciorba de legume

de ralu_ca in Ciorbe, 3 Mar 2013 | 4350 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 morcov mare
  • 4 cepe
  • 4-5 cartofi
  • fasole pastai
  • zarzavat
  • bulion
  • bulion de zarzare
  • sare, delikat
  • orez
  • leustean
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de legume:

Legumele se curata, se spala si se taie sau se toaca. Intr-o oala la foc mediu punem putin ulei peste care adaugam ceapa si morcovul, amestecam  1-2 minute. Adaugam apa apoi cartofii, ceapa si morcovul si zarzavatul ( am folosit o sticla de 1 l pe care l-am facut asta-toamna ). Lasam sa fiarba iar cand sunt aproape fierte adaugam orezul si fasolea fideluta ( pe care am avut-o la congelator). Cand totul este fiert adaugam delikat si acrim ciorba cu bulionul de zarzare. Eu am mai adaugat si putin bulion sa fie mai colorata. Dupa ce am stins focul presaram leusteanul pe care l-am tocat in prealabil.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

cu praz merge foarte bine

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Reteta de ciorba de legume cu zdrente de ou, gustoasa si sanatoasa