Ciorba de iepure

de AnyCostescu in Ciorbe, 18 Iun 2013 | 3764 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o bucata iepure (partea cu gatul )(vezi poza)
  • maruntaie de iepure
  • 2 cartofi
  • 1 morcov
  • jumatate de ardei gras
  • 1 ceapa
  • 2 linguri de zarzavat conservat
  • verdeata(marar,patrunjel,leustean)
  • sare,piper
  • 1 lingura de bors magic
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de iepure:

Iepurele se spala bine si se pun la fiert impreuna cu maruntaie in aproximativ 5 litri de apa. Se ia spuma de cate ori este nevoie si se lasa pana carnea e fiarta. Se scoate carnea de iepure si se lasa la racit.Se dezoseaza iar carnita se pune inapoi in oala. Zeama in care a fiert se strecoara si se pune din nou la fiert..Se adauga legumele curatate, spalate si tocate marunt, Dupa ce au fiert bine , se condimeanteaza ciorba cu sare si piper, se adauga verdeturile tocate marunt si se mai lasa sa dea un clocot.. Se opreste focul si se pune o lingura de bors magic sau mai mult daca doriti o ciorba acra.

Se serveste imediat cu mult spor :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de iepure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Ligia Bxl 1

20.06.2013, 11:31

nu am mancat niciodata de iepure dar cred ca e tare bun

AnyCostescu 1

20.06.2013, 13:37

Panacris 1

08.07.2014, 20:17

Savuroasă!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

ieri la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

Chiftele de porc - Rețeta simplă și savuroasă

pe 11.11 la 10:30

Andive caramelizate cu mozarella și pătrunjel verde - Aperitiv usor si gustos

pe 10.11 la 10:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de iepure