Ciorba de fasole verde cu perisoare

de mihaelar63 in Ciorbe, 21 Apr 2015 | 6159 vizualizari

 

Acum o saptamana am preparat prea mult material pentru perisoare .L-am pus la congelator . Acum l-am dezghetat la temperatura camerei si l-am improspatat cu verdeata tocata . Ciorba clasica de perisoare era prea repede sa se repete asa ca am pus mingiutele de carne in ciorba de fasole verde .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr fasole verde fideluta congelata
  • 300 gr amestec perisoare [carne tocata , ou, sare , piper , verdeata , pesmet ]
  • 1 morcov
  • 1 ardei kapia
  • 1 tija telina
  • 1 lingura faina alba
  • 1 pahar rosii tocate
  • 50 ml ulei
  • sare
  • ceapa verde
  • patrunjel verde
  • smantana -optional
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole verde cu perisoare:

  1. Legumele se curata si se spala .
  2. Ceapa , morcovul si telina se toaca marunt si se calesc usor in ulei 
  3. Se aduga lingura de faina si se amesteca usor . Imediat se pun rosiile tocate si 2 l apa . Cand da in clocot se pune fasolea verde si ardeiul rosu tocat .
  4. Carnea pentru perisoare se amesteca cu verdeata tocata .
  5. Formati mici bile cu mainile unse cu ulei si le puneti in ciorba sa fiarba la foc mic 5-10 minute .
  6. Serviti ciorba cu verdeata tocata .
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole verde cu perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu perisoare de pui