Hummus cu ceapa verde si patrunjel

de Criss in Mancaruri de post, 28 Mar 2018 | 6048 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva de naut SunFood 
  • 1 legatura mica patrunjel 
  • 2 fire ceapa verde 
  • 2 catei de usturoi 
  • 3 linguri ulei de masline 
  • 1 lingura pasta de susan (tahin) 
  • sucul de la o jumatate de lime 
  • sare 
  • putin chimen macinat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hummus cu ceapa verde si patrunjel:

  Intr-un bol se pun toate ingredientele enumerate mai sus, se mixeaza pana cand devine un amestec omogen si cremos. Se pune hummusul intr-un bol, se decoreaza dupa imaginatie, apoi se serveste cu paine proaspata, toast sau orice va place.

Daca ti-a placut reteta noastra "Hummus cu ceapa verde si patrunjel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocana de legume