Ciorba de fasole de post acrita cu tarhon

de reisnaor_2006 in Mancaruri de post, 17 Noi 2014 | 14862 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr de fasole uscata
  • 1 ceapa mare
  • 1 telina
  • 3 morcovi
  • 2 ardei kapia
  • rosii
  • 2 lg de bulion
  • 1 patrunjel
  • sare
  • tarhon
  • zeama de tarhon
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole de post acrita cu tarhon:

Fasolea se curata, se spala si se lasa in apa de pe o zi pe alta. A doua zi se limpezeste si se pune la fiert in apa rece. O lasam sa dea in clocot si schimbam apa.

Cand fasolea este aproape fiarta se adauga morcovul ras si legumele taiate cubulete. Separat calim ceapa tocata marunt si 2 lg de bulion si adaugam in ciorba. Se mai lasă pe foc 10 minute şi se potriveşte la gust cu sare, zeama de tarhon si tarhon taiat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole de post acrita cu tarhon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

reisnaor_2006 1

17.11.2014, 21:15

acreste Lia ca este tinut in otet

Alexandra Burz 1

18.11.2014, 12:26

suuper deliciu

tarasmariana 1

30.03.2015, 11:21

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

ieri la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

ieri la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

ieri la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole cu zeama de varza (de post)