Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Legumele se curata si se feliaza, se pun la fiert cu putina sare. Dupa ce au fiert, se scot si se pun in blender, amestecul obtinut il transferam in oala unde avem zeama de legume.
Separat se fierb ciupercile; cand sunt fierte, se lasa sa se raceasca si apoi se feliaza. Se adauga in oala unde avem legumele pasate, adaugam si putina zeama in care au fiert ciupercile, pentru gust, nu foarte mult pentru ca zeama se innegreste. Lasam sa clocoteasca si apoi stingem focul. Lasam sa se mai racoreasca putin si adaugam smantana, apoi galbenusurile batute bine si amestecate cu usturoiul zdrobit, otet si sare dupa gust.
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola