Ciorba de fasole cu ciolan afumat

de Alexandra Burz in Ciorbe, 29 Mar 2014 | 3281 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr fasole boabe
  • 4 morcovi
  • 2 pastarnaci
  • 2 cepe
  • 1 ardei gras
  • 500 gr ciolan afumat dezosat
  • 200 ml smantana
  • 1 ou
  • Bulion
  • Sare
  • Piper
  • Ulei
  • Apa
  • Foi de dafin
  • Tarhon in otet
  • Patrunjel verde
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole cu ciolan afumat:

Spalam bine boabele de fasole si o lasam la inmuiat de pe o zi pe alta in apa.

A doua zi fierbem fasolea aproximativ 1,5 ore cu foi de dafin.

Spalam bine si curatam legumele.

Taiem legumele si le punem la calit cu putin ulei.

Adaugam ciolanu taiat bucatele si fasolea aproape fiarta.

Adaugam apa, sare si bulionul.

Lasam la fiert pana e fiarta fasolea si carnea.

Lasam la racit, dupa care dregem cu ou, tarhon si smantana.

Adaugati patrunjel verde tocat marunt

TIPS-URI

1

Pentru ca oul sa nu se cocarteasca, cand dregeti, adaugati putina ciorba in bol pentru a aduce la aceeasi temperatura ciorba cu oul si smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole cu ciolan afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Bors de urzici cu fasole