Ciorba de fasole boabe cu piept de porc afumat

de Constelatialeu in Ciorbe, 12 Sep 2014 | 4770 vizualizari

 

Aveam asa o pofta de-o ciorbita de fasole cu afumatura,n-aveti idee.M-am bucurat ca am gasit piept de porc afumat care arata la fel cum afumam noi acasa cand taiem porcul....

 

INGREDIENTE

  • cca 500 g boabe fasole cu bobul foarte mic
  • cca 300 g piept de porc afumat
  • 1 morcov maricel
  • 1 pastarnac maricel
  • un manunchi de ceapa verde
  • 1 legatura de marar
  • 1 lingurita de dulceata de ardei iute
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole boabe cu piept de porc afumat:

Punem la fiert fasolea si schimbam apa de 2-3 ori.Separat pregatim zarzavaturile,curatam morcovul,pastarnacul le spalam si le dam pe razatoarea mica,ceapa o curatam si o taiem marunt.Pieptul de porc il taiem bucatele mici si il punem la calit intr-o oala,il lasam sa se rumeneasca ,apoi il scoatem.In uleiul in care am calit pieptul de porc punem zarzavaturile si le calim cca 10 min,apoi adaugam lingurita de dulceata de ardei si turnam cca 3 l de apa,lasam sa dea in fiert si adaugam fasolea deja fiarta si costita calita,mai lasam cca 20 min sa fiarba.Tragem oala de pe foc si punem marar tocat.Servim cu ardei copt sau cu orice alta muratura va trece prin cap.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole boabe cu piept de porc afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

deyutzky 1

12.09.2014, 19:59

imi place

Valclaudia 1

12.09.2014, 22:12

no asa da! Asta da ciorba! Vreau si eu o portie...

reisnaor_2006 1

13.09.2014, 09:18

ce pofta am la bunatatea ta

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole uscata cu carnat afumat