Ciorba acra cu leurda si smantana

de mihaelar63 in Ciorbe, 4 Mai 2014 | 5600 vizualizari

 

Fiind o reteta ,, veche'' o prezint in farfuriea ramasa de la bunica Irina :X

 

INGREDIENTE

  • 1 os de vacuta
  • 2 legaturi leurda verde
  • 1 legatura ceapa verde
  • 2 ardei [ rosu+ verde]
  • 1 morcov
  • 1 cartof
  • 3 linguri orez
  • 1 foaie dafin
  • 1 lingurita piper boabe
  • sare
  • 1 ou
  • 200 gr smantana
  • 1 lingura otet de pe ardei iute
  • 1 lingura otet de pe tarhon
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba acra cu leurda si smantana:

  1. Osul se opareste cu apa clocotita
  2. Se curata si se spala legumele .
  3. Se pune osul la fiert cu morcovul  taiat cubulete .Sarati .
  4. Cand morcovul este fiert se adauga ardeiul si cartoful tot cubulete taiate .
  5. Imediat dupa asta se pune orezul ,piperul si foaia de dafin .
  6.  Se drege ciorba cu oul amestecat cu smantana si zeama calda din supa .
  7. Se acreste cu otet de pe tarhon si ardei ute .
  8. La sfarsit se aduga leurda  si ceapa spalate si taiate marunt .
  9. Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Nu este nevoie de piper , ciorba este picanta de la otetul de pe ardeiul iute .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba acra cu leurda si smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

babi5 1

05.05.2014, 15:31

yamiiiiiiii!! ce-mi place

laura_n 1

05.05.2014, 19:08

mi-ai facut pofta!

marcela1979 1

06.05.2014, 06:49

super buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu perisoare de pui