Ciorba de fasole

de mihaelaM in Mancaruri de post, 21 Mai 2011 | 3439 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500gr fasole
  • 1morcov
  • 2-3 cepe verzi
  • teleina
  • pastarnac
  • radacina de patrunjel
  • bulion de ardei 
  • 2-3 linguri de ulei de masline
  • zarzavat facut in casa
  • suc de prune conservate in casa
  • sare
  • leustean verde
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole:

Fasolea am spalat-o bine in cateva ape calde, apoi am pus-o intr-o oala si am adaugat apa pana ce fasolea s-a acoperit. Am lasat sa fiarba cam 30min dupa care am scurs apa,  am spalat-o bine dupa care am pus din nou apa si am pus-o la fiert.

Intre timp curatam ,spalam si taiem legumele si le calim.

Cand fasolea este aproape gata adaugam legumele calite impreuna cu uleiul din tigaie.

Dupa ce a fost fiarta bine fasolea si legumele putem pune sarea,bulionul de ardei,zarzavatul si suc de prune dupa gust.

Lasam sa mai un clocot dupa care dam la o parte de pe foc si punem leusteanul taiat marunt.POFTA BUNA!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Iahnie de fasole boabe