Ciorba de dovlecel cu rosii si scarita afumata

de Merisor in Ciorbe, 30 Mai 2018 | 5989 vizualizari

COMENTARII (16)

laura_n 1

30.05.2018, 15:32

Mega bunatate!

Bucataras Diana 1

30.05.2018, 16:36

Yammy

mihaelar63 1

30.05.2018, 16:47

Merisor , trebuie si ei pacaliti sa manance o ciorbita cu dovlecel )Al meu cand audee cuvantul spune : Manaca-l tu pe ala

- Andreea - 1

30.05.2018, 16:52

Rahela Velicu 1

30.05.2018, 17:00

Ce bunatate! Sa aveti pofta!

MotanLaOale 1

30.05.2018, 19:24

buna buna

delia64 1

30.05.2018, 19:51

Buna!!!

madi_marin 1

30.05.2018, 19:53

Ce bine arata! As manca o portie!

xana 1

30.05.2018, 19:54

Arata delicios!

Andra_Constantinescu 1

30.05.2018, 20:53

Foarte bună!

Merisor 1

30.05.2018, 20:54

Mulțumesc frumos, bucătărași dragi!

Rocsi 1

30.05.2018, 21:26

Arata foarte bine, desi mie imi place dovlecelul doar pane si la gratar. Ar merge de minune si fara carne, cum zici tu, mai ales ca de luni incepe si postul!

Adi 1

30.05.2018, 22:27

Foarte buna a fost!

-Licurici- 1

31.05.2018, 09:11

Foarte, foarte buna! Vin la masa!

dantes 1

31.05.2018, 09:43

Gustoasa!

mirela0911 1

01.06.2018, 09:10

Ce bine arata!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de cartofi cu pui si tarhon