O ciorbică super răcoritoare, servită rece sau fierbinte după gustul fiecăruia;) Noi am abordat varianta super fierbinte :D
Ceapa, ardeiul curățat și tocat mărunt, se pun la călit în vasul MultiCooker-ului,adăugându-se, cca. 2 linguri de ulei de măsline, și grăsimea de rață, apoi se programează aparatul la programul FRY, ptr cca. 10 minute;) După ce a expirat timpul, se adaugă legumele, curățate și mărunțite, se programează aparatul la programul BOIL, ptr 60 de minute.
La final se asezonează ciorbița de sare, piper , boia de ardei dulce, pasta de roșii și se mai lasă la fiert cca. 10 minute. După ce a expirat timpul de fierbere, se adaugă ouăle bătute, se amestecă energic și se deconectează aparatul de la sursa de curent. Ciorbița se serveșete fierbinte sau rece după gustul fiecăruia, cu adaos de ardei iute sau smântână;)
Spor și poftă bună!