Ciorba de cartofi noi cu fleica afumata

de Valclaudia in Ciorbe, 29 Iul 2018 | 2965 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 fasii fleica afumata
  • 1 ceapa medie
  • 1 ardei gras galben
  • 3 morcovi medii
  • cca 500 gr. cartofi noi
  • 1 telina mica
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura boabe de mustar
  • sare si piper dupa gust
  • 1 foaie de dafin
  • cca 500gr. rosii de gradina pasate
  • patrunjel verde
  • 2 l apa plata
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cartofi noi cu fleica afumata:

Legumele se curata si se spala sub jet de apa rece.

Fasiile de fleica se cresteaza si se pun la totat in oala cu 2 lg de ulei, boabele de mustar, ceapa tocata, ardeiul taiat bucatele, cubulete de telina si rondelele de morcovi.

Lasam totul la sotat la foc mediu, cca 7 minute.

Adaugam foaia de dafin, rosiile pasate, apa plata. Lasam sa dea in clocot, apoi adaugam cartofii taiati cuburi de marimea dorita.

Ciorba se lasa la fiert cca 30 minute, asezonam cu sare si piper, presaram patrunjel verde si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi noi cu fleica afumata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana