Ciorba de curcan dreasa cu ou si cu smantana

de Tabita _ in Supe/Ciorbe, 26 Apr 2020 | 3746 vizualizari

 

O ciorba "jos palaria" :))

 

INGREDIENTE

  • 400 g piept de curcan
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1/2 pastarnac
  • 1/4 telina
  • 1/2 radacina patrunjel
  • o bucatica mica praz
  • 2 catei usturoi
  • o mana de mazare
  • 1 ou
  • 3 linguri smantana
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de curcan dreasa cu ou si cu smantana:

Carnea se spala si se portioneaza.
Se pune la fiert in apa cu sare.
Se spumeaza ori de cate ori e nevoie.
Intre timp am pregatit legumele.
Legumele se spala, se toaca si se adauga in oala cand apa ramane limpede.
Se lasa la fiert 20-30 de minute, pana cand legumele sunt fierte.
Am adaugat si o mana de mazare
Intr-un castron se bate oul, se adauga smantana.
Se ia din supa si se pune intr-o cana sa se racoreasca putin se amesteca cu smantana si oul.
Se opreste focul.
Apoi se adauga intr-un fir subtire in
supa.
Mai fierbem 5 minute si gata.
Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se asezoneaza dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de curcan dreasa cu ou si cu smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de curcan cu mazare, galuste si smantana