Ciorba de curcan cu legume

de delia64 in Ciorbe, 14 Mar 2013 | 5202 vizualizari

 

Am facut aceasta ciorba cu multe legume , a iesit nemaipomenita , este consistenta si sanatoasa .

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa mare de curcan
  • 1/2 radacina de telina
  • 4-5 morcovi
  • 3 radacini de patrunjel
  • 1 radacina pastarnac
  • 1 gulie mica
  • 1 ceapa
  • 3 linguri de orez
  • 2 linguri ketchup de casa
  • piper dupa gust
  • sare dupa gust
  • 0 lingura bors magic
  • 0 ceasca zeama de pe gogosarii murati
  • 2 oua
  • 3 linguri de smantana
  • frunze de telina si patrunjel de la congelator
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de curcan cu legume:

Se pune carnea la fiert cu putina sare , se spumeaza din cand in cand .

Se curata legumele si se taie cubulete .

Cand carnea este aproape fiarta se curata de pe os si se taie marunt , se adauga in supa .

Se adauga legumele taiate si  orezul se mai lasa aproximativ 30 de minute sa fiarba incet .

Adaugam  ketchupul , zeama de pe gogosari si ouale  batute cu smantana ,borsul magic , lasam sa mai dea cateva clocote . 

Adaugam sarea si piperul , dupa gust , frunzele de telina si patrunjel  .

Se serveste calda cu smantana  si ardei iuti .

Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Orezul se poate inlocui cu cus cus .

2

Se poate folosi carne de vitel , porc sau pui .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de curcan cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de curcan