Ciorba de ciocanele cu fidea rollton

de mihaelaM in Ciorbe, 29 Apr 2011 | 5236 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5-6 ciocanele
  • 2cartofi
  • 1ardei gras
  • 1 morcov
  • 1ceapa
  • 1pastarnac
  • telina
  • dovlecel
  • 1pchet fidea rollton
  • 2cuburi knor de gaina
  • bors
  • bulion
  • patrunjel verde
  • leustean
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de ciocanele cu fidea rollton:

Ok, ca de obicei eu am parlit pulpele si le-am lasat sa fiarba putin cat sa iasa sangele dupa care am aruncat  apa si am pus alta.

Legumele le-am curatat, le-am spalat si le-am adaugat peste ciocanele impreuna cu cuburile de knor de gaina. Cand toate s-au fiert am pus bulionul, borsul si am mai lasat cam 10 min.

Am dat la o parte de pe foc si am pus fideaua rollton, patrunjelul si leusteanul taiate marunt dupa care am acoperit cu un capac.

Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de ciocanele cu fidea rollton" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana