Ciorba de cartofi dulci cu ciuperci si afumatura

de Valclaudia in Ciorbe, 30 Noi 2015 | 6395 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cca 800 g scarita afumata
  • 1 ceapa potrivita
  • 1 ardei rosu
  • 4 morcovi potriviti
  • 1 lingurita bobite de mustar
  • 1 foaie de dafin
  • 2 cartofi dulci
  • 250 g ciuperci macinate
  • 2 linguri ulei
  • sare si piper dupa gust
  • 2-3 rosii trecute prin robot sau 1/2 cutie rosii pasate
  • vredeata proaspata (marar,patrunjel,telina)
  • apa plata, cca 2-2,5l
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cartofi dulci cu ciuperci si afumatura:

Spalam carnea si o taiem bucatele potrivite.

Ceapa si ardeiul se curata, se spala si se taie mairunt, apoi le punem la calit in ulei.

Adaugam morcovul taiat rondele, bobitele de mustar, bucatile de carne.

Punem ciupercile macinate, apoi apa plata, foaia de dafin, sare si piper dupa gust,lasam la fiert pana patrunde usor furculita in carne.

Punem rosiile trecute prin robot, mai dam cateva clocote.

Adaugam cartofii dulci taiati bucatele, mai lasam la fiert 15 minute la foc potrivit.

Presaram verdeata tocata, oprim focul, acoperim oala si lasam cateva minute sa se combine aromele, apoi servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi dulci cu ciuperci si afumatura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare cu zeama de varza murata reteta traditionala