Ciorba de cartofi cu carnati afumati

de katty in Ciorbe, 27 Apr 2018 | 3961 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr carnati afumati de casa
  • 400 gr cartofi rosii
  • 1 ceapa
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 2 linguri pasta de tomate
  • paprika iute
  • sare
  • piper
  • cimbru uscat
  • 1 foaie de dafin
  • leustean verde
  • 1 lingura ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cartofi cu carnati afumati:

Curatam cartofii de coaja, ii spalam si ii taiem cubulete potrivite pe care le pastram intr-un vas cu apa rece.

Curatam ceapa si o taiem marunt, ardeiul gras il taiem cubulete, iar carnatul rondele.

In uleiul incins punem carnatul taiat rondele si amestecam ocazional pana incepe sa se rumeneasca usor. Adaugam ceapa si o lasam sa se inmoaie usor, apoi punem ardeiul gras. Lasam 2-3 minute, apoi stingem cu un litru de apa rece. Acoperim cu un capac si dupa ce incepe sa fiarba,punem foaia de dafin, cimbru si cartofii. Fierbem 15 minute, punem pasta de tomate, sare, piper, paprika, mai adaugam apa daca este nevoie si mai fierbem 5 minute. Inainte de a stinge focul punem leusteanul tocat fin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi cu carnati afumati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba a la grec de pui