Ciorba cu carne tocata

de reisnaor_2006 in Ciorbe, 11 Noi 2014 | 12365 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne tocata
  • 100 gr orez
  • 3 morcovi
  • 2 ardei
  • 1 telina
  • 1 ceapa
  • 4 cartofi
  • 1 ou
  • 100 gr smantana
  • 1 lingurita de sare de lamaie
  • sare
  • piper
  • verdeata(frunze de patrunjel si telina)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu carne tocata:

Intr-o oala punem putin ulei si carnea tocata impreuna cu ceapa taiata cubulete. Le lasam sa se caleasca putin si adaugam legumele taiate. Punem apa cat sa ramana loc liber de 2 degete in oala si lasam sa fiarba, cand da in clocot adaugam orezul spalat si cartofii taiati cubulete. Potrivim de sare si piper, cand orezul a fiert adaugam lingurita de sare de lamaie, oul batut cu smantana si verdeata tocata marunt.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu carne tocata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume - Reteta simpla la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel cu budinca de vanilie si visine - Reteta rapida cu foietaj

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare din piept de pui