Ciorba de cartofi

de Leontina_Costel1970 in Ciorbe, 24 Noi 2018 | 2949 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 1 praz mai mare
  • 2 morcovi potriviti
  • 1/4 telina
  • 2 cepe potrivite
  • 30 ml ulei
  • suc de rosii cca 300 ml
  • sare dupa gust
  • 1/2 l bors
  • 1 leg marar
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cartofi:

Mai intai pregatim ingredientele, curatam legumele, ceapa o taiem marunt, morcovul si telina le curatam si apoi le dam pe razatoarea mica.

Curatam cartofii si ii taiem cuburi mai mari. Prazul il taiem rondele.

Asezam o oala pe foc cu cca 30 ml ulei, lasam sa se incinga apoi adaugam ceapa, morcovul si telina, adaugam un pic de sare si lasam cca 5-6 min sa se caleasca, adaugam si prazul, lasam 3-4 min si adaugam sucul de rosii, umplem oala cu apa, cca 3 l.

Lasam sa dea intr-un clocot si adaugam si cartofii taiati cuburi, cand cartofii sunt fierti, adaugam borsul. Lasam sa dea un clocot, gustam daca mai este nevoie de sare. Stingem focul si adaugam mararul tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorbă de văcuţă