Ciorba de perisoare

de Angelina_Elena in Ciorbe, 24 Mai 2012 | 4097 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 650 g carne tocata de porc
  • 100 g orez
  • 1 ou
  • 1 morcov mare
  • 1 ceapa
  • bulion
  • patrunjel verde(optional)
  • 2 lingurite maggy secretul borsului
  • sare
  • piper
  • aproximativ 3 l de apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

Dam morcovul pe razatoare iar ceapa o taiem marunt. Punem carnea tocata intr-un castron, adaugam orezul ales si oul. Condimentam cu sare si piper si omogenizam. Din compozitia rezultata formam perisoarele (bilute cam cat o nuca). Intr-o oala punem putin ulei adaugam ceapa si lasa 2-3 minute la calit. Adaugam apoi morcovul, mai lasam putin sa se caleasca apoi adaugam bulionul, apa, sarea si lasam sa dea in clocot. Cand clocoteste adaugam rand pe rand perisoarele in oala si lasam la fiert.

Cand ciorbita este fiarta adaugam cele 2 lingurite de maggy secretul borsului, mai lasam sa fiarba 2 minute apoi stingem.

Ciorbita se serveste cu smantana, iar daca doriti puteti presara deasupra patrunjel verde tocat marunt.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

ieri la 17:57

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare