Ciorba de cartofi

de MOKUSKA in Ciorbe, 2 Mai 2014 | 3129 vizualizari

 

Cea ma simpla ciorba pe care am facut-o vreodata.

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi
  • 1 lingura de zarzavat de ciorba (reteta: morcovi, telina, patrunjel date prin razatoare, telina verdeata tocata, sare grunjoasa)
  • 1 ceapa mica
  • smantana
  • tarhon
  • otet de tarhon, zeama de lamaie sau sare de lamaie pentru acrit (optional)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cartofi:

Se curata cartofii, ceapa si se spala. Tocam ceapa marunt si punem la fiert cu   zarzavatul de ciorba 20 minute, dupa care adaugam cartofii taiati cubulete, tarhonul si sare, daca mai este nevoie. Dupa ce au fiert si cartofii acrim ciorba (optional).

Se serveste obligatoriu ;) cu smantana si salata de ceapa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

MIUTA 1

03.05.2014, 19:11

mihaelar63 1

03.05.2014, 20:44

Ce buna ciorbita asta Eu o fac cu cartofi noi . Buna idee ca azi maine apar astia originali ai nostrii !!!Vorba sotului meu , cu asta m-ai atins )

MOKUSKA 1

03.05.2014, 20:58

va pupacesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de cartofi noi cu conopida si costita de vitel