Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Si dupa atatea conservarii sa ne dregem cu o ciorba, ca de burta dar nu-i burta...
Fierbem ciolanele in 4 litri apa cu sare . Dupa ce am luat spuma adaugam ceapa, morcovul si ardeiul taiate pe jumatate. Cand se desprine soriciul de pe os strecuram zeama si o punem la fiert impreuna cu soriciul taiat fasii. Batem ouale cu 2 linguri de otet si smantana si punem peste ele zeama fiebinte pana o aducem la temperatura apropiata de cea din oala. Turnam in oala amestecand cu o lingura sa ramana zeama ca o crema. Potrivim de sare si piper. Cine doreste poate adauga si un graunte de usturoi.
1
sa fie ciolane proaspete nu adidasi de porc.
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola