Ciorba de burta cu legume

de mihaelar63 in Ciorbe, 1 Dec 2012 | 5112 vizualizari

 

Ai mei doresc ciorba de burta . Eu nu . Dar ce nu fac eu doar sa-i vad multumiti . Doar stiti voi ca ,, dragostea trece si prin ... aparatul digestiv !!:)))
AAA... si ,, Bucatareasa frumoasa face mancare gustoasa ''

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de burta de vita prefiarta si feliata
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • 1 ceapa rosie
  • 1 felie telina
  • 1 gogosar rosu
  • 4 ardei iuti
  • 4 caciulii de usturoi
  • 1 lingurita piper
  • 1 foaie dafin
  • 1 ou
  • 1 lingura mustar iute
  • 300 ml smantana
  • 50 ml otet
  • 50 ml ulei
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de burta cu legume:

  1. Legumele se curata si se spala .
  2. Morcovul , patrunjelul , telina si gogosarul se taie marunt [ sau dupa preferinta , rondele ].
  3. Se pune burta la fiert impreuna cu legumele taiate in 4 l apa . Adugati sare , piper bobe , faia de dafin  si ceapa rosie .
  4. Lasati la fiert 30 min , controland consistenta legumelor . Ciorba a fiert cand si morcovul este moale .In acest moment puneti otetul .
  5. Jumatate din cantitatea de usturoi tocat se pune in ciorba  crud .
  6. Infierbantati intr-un vas mic uleiul si aruncati restul usturoiului in el . Amestecati si inchideti  focul . Adaugati usturoiul  calit la restul preparatului .
  7. Adaugati si ardeii iuti taiati rondele .Inchideti focul sub oala.
  8. Amestecati bine cu telul smantana , oul si mustarul, subtiati amestecul obtinut cu zeama calda , apoi turnati incet la restul ciorbei, amestecand cu o spatula .

TIPS-URI

1

Ciorba de burta este mai gustoasa dac este preparata si se serveste doar a doua zi , aromele au timp sa se intrepatrunda . Daca nu credeti , probati !

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de burta cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Sim0na 1

01.12.2012, 15:14

N-as refuza varianta ta!!!

MotanLaOale 1

01.12.2012, 17:11

deyutzky 1

01.12.2012, 19:34

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de burta