Ciorba de burta cu legume

de mihaelar63 in Ciorbe, 1 Dec 2012 | 5116 vizualizari

COMENTARII (16)

alldaycooking 1

01.12.2012, 09:27

o portie pentru sotul meu se poate?!

mihaelar63 1

01.12.2012, 09:35

Cu placere !!!
Am vrut sa scriu ,, cu drag '' dar daca se interpreteaza ?

portiadelumina 1

01.12.2012, 09:36

Preferata mea, interzisă acum Revin când voi avea liber

alldaycooking 1

01.12.2012, 09:49

nu se interpreteaza pentru ca eu am cerut!!!

mihaelar63 1

01.12.2012, 09:52

Astazi o tin cu zicale :
Ce stii tu ?
Doar gaina batrana face zama buna

alldaycooking 1

01.12.2012, 10:24

Dana_Retetegg 1

01.12.2012, 10:26

Rocsi 1

01.12.2012, 10:56

Lavinia 1

01.12.2012, 11:52

RuxyRux 1

01.12.2012, 12:45

O mare bunatate! La Multi Ani Mihaela draga mea draga!

Cris2711 1

01.12.2012, 14:02

place ciorbita

Lau 1

01.12.2012, 14:02

place

jolygina 1

01.12.2012, 14:47

nu am mai mnacat asa dar arata foarte bine

Sim0na 1

01.12.2012, 15:14

N-as refuza varianta ta!!!

MotanLaOale 1

01.12.2012, 17:11

deyutzky 1

01.12.2012, 19:34

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de burta