Se spala bine burta si se lasa cam -1-2 ore in apa rece cu otet sa-i mai ia din miros,dupa care se pune la fiert impreuna cu osul.
Dupa ce a fiert jumate de ora se pune ceapa intreaga si morcovii.
O lasam sa fiarba foarte mult si probam cand este fiarta ,scoatem o bucatica si vedem daca este moale.
Cand a fiert scoatem bucatile de burta si o taiem fasii subtiri ,morcovii ii scoatem si ceapa ,dupa preferinte daca vreti ii puteti pune la loc in ciorbita bucati mai mari,eu ii scot si ii arunc.
Strecuram zeama si punem toate bucatile de fasii inapoi in zeama(aruncam si osul de vita)
Preparam din smantana otet oua ,usturoi o pasta si o incorporam incet ,incet in zeama ,ca sa nu se branzeasca,luati usor cu polonicul din zeama si mai subtiati crema din samatana ,dupa care o turanam peste supa
La sfarsit se taie fasii de gogosar in ciorbita.
Dupa preferinte se pune mai mult sau mai putin otet, piper, smatana.