Ciorba de burta

de Ligia Bxl in Ciorbe, 15 Dec 2014 | 72205 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de burta de vita prefiarta
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov+1 morcov ptr calit
  • 1 capatana de usturoi
  • 1-2 gogosar murat
  • otet dupa gust
  • 1 telina mica
  • 1 pastarnac
  • 250 gr smantana
  • 4 galbenusuri de ou
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de burta:

Am spalat burta pe care am taiat-o fideluta.

Am curatat si spalat legumele(pastarnacul,ceapa,1 morcov,telina) apoi le-am taiat marunt si le-am pus intr-o oala mai mare impreuna cu burta la fiert(cam 30 min).Se poate pune si 1-2 bucati de carne de vita,ptr un gust mai intens de carne(eu nu am avut).

Dupa ce au fiert toate,am adaugat areiul murat taiat marunt,apoi am calit un morcov ras in putin ulei de masline si am adaugat peste ciorba.

Galbenusurile le-am batut bine intr-un bol cu smantana peste care am amestecat cu zeama din ciorba obtinuta ptr a se lega,apoi toata aceasta compozitie am turnat-o in oala.

Am dres cu usturoiul pisat, cu otet si sare.

Se adauga dupa gust cata smantana,usturoi si sare iar daca doriti eventual si piper.

Se poate servi cu arei iuti murati.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de burta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:10

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]