Ciorba de potroace

de RuxyRux in Ciorbe, 4 Ian 2011 | 7323 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de:
  • 1 pui mare gras( de curte daca e posibil)
  • Zarzavat de ciorba:
  • Morcovi,
  • cartofi
  • telina
  • patrunjel
  • ceapa
  • ardei gras
  • dovlecel
  • pastarnac
  • o canita suc de rosii
  • o canita orez
  • 1 l si jumatate de zeama de varza
  • 1 l bors
  • tarhon
  • smantana pentru servit
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de potroace:

Spalam curatam, taiem puiul si-l punem pe tot in oala cu apa la fiert. Cand da in clocot luam spuma si punem legumele tocate marunt. Lasam sa fiarba, adaugam si orezul si apoi cand carnea si zarzavatul sunt bine fierte punem sucul de rosii si zeama de varza. Saram dupa gust si in functie de cat de acra este ciorba mai punem borsul sau nu. La mine a fost nevoie, mie imi place fff acra si cum zeama de varza era potrivit de acra am mai adaugat si borsul. Punem si tarhonul si servim cu smantana...delicioasa!  

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de potroace" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de cartofi cu leustean