Ciorba de ardei umpluti

de lilik in Ciorbe, 4 Ian 2011 | 6417 vizualizari

COMENTARII (15)

RuxyRux 1

04.01.2011, 11:18

Am tot auzit de ciorba asta dar nu pot sa mi-o imaginez...banuiesc ca e grozava!!!

lilik 1

04.01.2011, 11:25

e delicioasa Ruxy

aziz 1

04.01.2011, 11:26

trebuie sa fie grozava ,are tot ce-i trebuie

Rocsi 1

04.01.2011, 11:32

asa ciorba facea o vecina ardeleanca

ionix 1

04.01.2011, 11:33

n-am mâncat până acum.. dar trebuie să fie bună

LUK 1

04.01.2011, 12:54

buna ciorbita

Cris2711 1

04.01.2011, 13:07

o gatesc si eu des si cu placere o papalim

MotanLaOale 1

04.01.2011, 13:30

si eu fac ardeii umpluti in supa de rosii

tanyapatap 1

04.01.2011, 14:21

Ligia Bxl 1

04.01.2011, 14:50

tare buna

lilik 1

04.01.2011, 16:12

multumesc tuturor
noua ne place f mult,acum depinde de gusturi

kamy 1

05.01.2011, 18:53

nu am facut niciodata da o sa fac...la vara bn arata 5f

nadina73 1

06.01.2011, 00:04

buni de tot

marcela1979 1

06.01.2011, 11:55

foarte buna

lilik 1

13.01.2011, 12:04

Kamy merita incercata
Nadina,Carla

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de os