Ciorba cu zucchini si rosii

de Tabita _ in Ciorbe, 2 Noi 2013 | 7767 vizualizari

 

O ciorba gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de zucchini
  • 1 rosie mare
  • 5 morcovi
  • 3 cartofi
  • 1 ceapa
  • patrunjel
  • sare
  • piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu zucchini si rosii:

Se curata toate legumele si se spala.

Ceapa se toaca marunt. 

Zucchini si cartofii cubulete.

Morcovul se taie marunt sau in robotul de bucatarie.

Rosia am pus-o in robotul de bucatarie.

Ceapa se caleste in puitn ulei. Se adauga morcovul. Apoi se adauga apa, zucchini si cartofii si se lasa sa fiarba la foc mic.

Cand s-au fiert se adauga rosia, se condimenteaza cu sare si piper.

La final se adauga patrunjel.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se condimenteaza dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu zucchini si rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu legume si carne de curcan