Daca va plac urzicile si pestele e posibil sa va placa si ciorba asta...eu am facut-o pentru mama ca eu nu mananc nici urzici nici peste...mama a zis ca e delicioasa...
Urzicile se curata si se spala bine in multe ape.
ceapa se curata ,se spala si se toaca marunt.
morcovul se curata ,se spala si se da pe razatoarea mare.
cartofii se curata,se spala si se taie cuburi mai mari.
rosia se curata de pielita si se taie cuburi.
intr-o oala nu prea mare(4,5,6 litri) se pune cam pe 3 sferturi cu apa si se pun toate legumele de mai sus.(urzicile eu le-am pus intregi dar daca vreti le puteti toca).
le lasati sa fiarba 15-20 de minute apoi adaugati conserva in sos tomat(bucatile de peste le taiati cubulete).
mai lasati sa fiarba putin pana legumele sunt fierte .se adauga vegeta si piper dupa gust si se acreste cu bors.
se mai dau cateva clocote si se pune patrunjel verde, tocat,inchideti aragazul si acoperiti cu un capac oala .