Ciorba cu pulpa de porc si afumatura

de Patricia Iordache in Ciorbe, 21 Iun 2013 | 7788 vizualizari

 

Pot sa spun ca aceasta este a doua ciorba pe care o prefer, dupa cea de fasole. Se pregateste usor si este tare gustoasa!

 

INGREDIENTE

  • 300 gr. carne de porc (pulpa);
  • 300 gr. coaste afumate;
  • 5 cartofi potriviti;
  • 1 ceapa;
  • 2 morcovi;
  • 1 temina mica;
  • sare;
  • piper;
  • 4-5 linguri pasta de ardei;
  • 2 linguri de pasta de tomate/bulion;
  • putin ulei;
  • o mana de patrunjel;
  • o mana de leustean
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu pulpa de porc si afumatura:

Spalam carnea si o taiem cubulete. O punem la fiert in apa cu putina sare. Dupa ce si-a schimbat culoarea o scoatem pe o farfurie.

Taiem costita pe marginea oaselor.

Tocam ceapa marunt, morcovii si telina cubulete. Cartofii ii taiem bucati potrivite si ii pastram intr-un vas cu apa rece pana ii folosim.

Punem putin ulei intr-o oala, adaugam ceapa, morcovul si telina si le calim usor. Adaugam 2.5 l apa calda si acoperim cu un capac. Lasam sa ajunga la fierbere si adaugam carnea, cartofii taiati bucatele si bucatile de coasta afumata. Lasam sa fiarba aproximativ 20 minute apoi adaugam pasta de ardei, pasta de rosii, sare, piper, amestecam si mai lasam sa fiarba 10 min.

Oprim focul si adaugam patrunjelul si leusteanul.

TIPS-URI

1

Servim cu ardei iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu pulpa de porc si afumatura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

ieri la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

Chiftele de porc - Rețeta simplă și savuroasă

pe 11.11 la 10:30

Andive caramelizate cu mozarella și pătrunjel verde - Aperitiv usor si gustos

pe 10.11 la 10:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de porc cu zeama de varza