Ciorba de vara cu legume si hrisca

de Valclaudia in Ciorbe, 15 Aug 2015 | 7254 vizualizari

 

va invit la o portie de ciorba de post, absolut delicioasa

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa medie
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 morcov marisor
  • 1 ardei gras galben/portocaliu
  • 1 mana pastai proaspat culese
  • 1 mana de boabe de fasole scoase din pastai
  • 1 conserva boabe de mazare
  • sare si piper dupa gust
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • 3 rosii mari de gradina,foarte coapte
  • 100 gr. boabe de hrisca
  • 2,5l apa plata rece
  • marar si patrunjel verde dupa gust
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vara cu legume si hrisca:

Curatam si spalam legumele.

Punem uleiul in oala, adaugam ceapa tocata si ardeiul taiat bucati.

Lasam la calit 2-3 minute.

Adaugammorcovul feliat, pastaile rupte bucati, boabele de fasole scoase din pastai , presaram sare si piper dupa gust.

Lasam sa se caleasca legumele cca 5 minute, adaugam rosiile trecute prin robot si apa plata si lasam sa fiarba pana se inmoaie legumele.

Adaugam hrisca clatita in apa rece si mazarea scursa din conserva.

Mai fierbem ciorba 15 minute la foc potrivit.

Presaram marar verde si patrunjel proaspat cules si tocat, lasam cateva minute sa se intrepatrunda aromele si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vara cu legume si hrisca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de curcan