Ciorba cu perisoare de pui fara orez

de reisnaor_2006 in Supe/Ciorbe, 15 Oct 2014 | 11279 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de carne tocata de pui
  • 1 ceapa
  • 1 ardei rosu
  • 1 pastarnac
  • 1 telina
  • 2 lg orez
  • 4 oua
  • 1 felie de paine
  • patrunjel verde
  • 2 lg de zeama de lamaie
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu perisoare de pui fara orez:

Perisoarele le facem din carnea de pui amestecata cu sare,piper,2 oua,felia de paine.

Separat ceapa curatata si taiata o calim impreuna cu ardeiul si pastarnacul,telina ,adaugam apa si lasam sa dea in clocot.Cand fierbe adaugam orezul, perisoarele si le lasam la fiert.Cand sunt fierte batem 2 oua cu sare si piper si turnam in oala,patrunjelul verde si zeama de lamaie.Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu perisoare de pui fara orez" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume - Reteta simpla la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel cu budinca de vanilie si visine - Reteta rapida cu foietaj

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui a la grec