Ciorba cu perisoare de pui fara orez

de reisnaor_2006 in Supe/Ciorbe, 15 Oct 2014 | 11827 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de carne tocata de pui
  • 1 ceapa
  • 1 ardei rosu
  • 1 pastarnac
  • 1 telina
  • 2 lg orez
  • 4 oua
  • 1 felie de paine
  • patrunjel verde
  • 2 lg de zeama de lamaie
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu perisoare de pui fara orez:

Perisoarele le facem din carnea de pui amestecata cu sare,piper,2 oua,felia de paine.

Separat ceapa curatata si taiata o calim impreuna cu ardeiul si pastarnacul,telina ,adaugam apa si lasam sa dea in clocot.Cand fierbe adaugam orezul, perisoarele si le lasam la fiert.Cand sunt fierte batem 2 oua cu sare si piper si turnam in oala,patrunjelul verde si zeama de lamaie.Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu perisoare de pui fara orez" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Khachapuri - Plăcintă tradițional georgiană cu brânzeturi

pe 31.12 la 10:43

Ciorbă de legume acrită cu zeamă de varză - Rețeta gustoasă și răcoritoare

pe 31.12 la 10:09

Ruladă cu cremă de ciocolată și caramel - Desertul rapid și delicios de casă

pe 30.12 la 15:13

Buturuga cu crema de castane - Reteta delicioasa fara zahar

pe 28.12 la 22:08

Buturuga Padurea neagra - Reteta dietetica si usoara

pe 28.12 la 21:41

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Ciorbita de pui a la gerc