Ciorba cu perisoare de curcan reteta rapida si gustoasa
Vroiam sa prepar o ciorbita rapida si gustoasa. Cu un ochi la Tv ,ideea mi-a fost data de celebrul Michael Chiarello care prepara ceva tocatura intr-un mod original [ a adaugat lapte si pesmet] Hi, hi le-as putea numi perisoare Michael !!! Eu am fost multumita de rezultat ,daca doriti testati si voi !!! Ciorba este prezentata intr-una din frumoasele farfurii pe care le am de la bunica din partea tatei adica de la ,, maica ''.
pt perisoare
Cum se prepara Ciorba cu perisoare de curcan reteta rapida si gustoasa
Morcovul , radacina de patrunjelsi ceapa se curata , se spala ,se razuiesc si se trag usor in ulei [2 min]
Se pune pasta de gogosari si 3 l apa .Se sareaza cu 1 lingurita de sare .
Se amesteca carnea de curcan ,cu ou , sare, piper ,ceapa tocata ,patrunjel , lapte si pesmet . See formeaza mici perisoare rotunde care se pun la fiert cand ciorba a inceput sa clocoteasca.
In 10 min ciorba e aproape gata , trebuie doar sa o asezonati cu sare , piper , smantana , verdeata si tarhon in otet. Serviti alaturi de ardei iuti si paine de casa. Recomandam si ciorba de rosii
Pofta buna !!!
1
Veti putea forma mai usor perisoarele daca va puneti in palme cateva picaturi de ulei .