Ciorba cu perisoare

de cristinutanicolita in Ciorbe, 12 Oct 2014 | 4360 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 2 ardei
  • 2 rosii
  • 1 telina mica
  • 1 legatura leustean
  • 500 ml bors

pt perisoare:

  • 300 g carne tocata(vita si pui)
  • 2 oua
  • 1 ceapa mica
  • 2 lg gris
  • 2 lg orez
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 dovlecel mic
  • sare dupa gust
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu perisoare:

Cureti legumele,le tai dupa plac si le pui la fiert in 1 litru de apa. Intre timp pregatesti perisoarele. Cureti dovlecelul de coaja si seminte,il dai pe razatoarea mica si il lasi sa se scurga de zeama 10 min. Adaugi carnea tocata,ceapa si verdeata taiate marunt,orezl,grisul,ouale batute cu sarea si omogenizezi bine compozitia. Cu mana umeda faci perisoare pe care le pui la fiert pentru 10-15 minute, in oala cu legume. Adaugi rosiile decojite si taiate marunt, apoi borsul fiert separat si mai lasi ciorba sa dea in cateva clocote. Stingi focul, presari leusteanul taiat marunt si acopei oala cu un capac.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

O poti servi cu smantana!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu perisoare" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (16)

cristinutanicolita 1

12.10.2014, 20:03

Sunt f bune,buni merita incercate

MotanLaOale 1

12.10.2014, 20:26

Rocsi 1

12.10.2014, 20:40

Una din ciorbele mele preferate...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de primavara, din legume