Ciorba cu oase de porc afumate

de Bunica in Ciorbe, 7 Feb 2019 | 3234 vizualizari

COMENTARII (21)

Merisor 1

07.02.2019, 14:44

Venim la masă, Buni! Că prea bună e ciorba asta!

vasimur 1

07.02.2019, 14:49

Gabriela_Gh 1

07.02.2019, 14:58

O bunatate de ciorba!

RODIMUR 1

07.02.2019, 15:01

O ciorbiță tare gustoasă...!

MotanLaOale 1

07.02.2019, 15:01

buna buna

Catalina L 1

07.02.2019, 16:11

mai ce buna

Rahela Velicu 1

07.02.2019, 16:16

Sa va fie de bine!

Tabita _ 1

07.02.2019, 16:30

Tare gustoasa

Mitinita 1

07.02.2019, 16:32

La fix am venit

Bunica 1

07.02.2019, 18:19

Multumesc mult!

Constelatialeu 1

07.02.2019, 18:32

oasele sunt ale mele....

mirela0911 1

07.02.2019, 19:00

Ioi, ce buna-i ciorba!

Rocsi 1

07.02.2019, 19:09

Este buna, buna si foarte gustoasa!

miki_a 1

07.02.2019, 20:22

Foarte bună!

Bunica 1

07.02.2019, 20:50

Valclaudia 1

07.02.2019, 20:55

minunata ciorba asta!

Panacris 1

07.02.2019, 21:08

Adi 1

07.02.2019, 21:45

Foarte buna!

dantes 1

08.02.2019, 10:48

Buna!

madi_marin 1

10.02.2019, 12:43

Si asta-i pe lista preferatelor!

CameliaR 1

10.02.2019, 19:55

Servesc si eu!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare din carne de vitel , cu mult tarhon