Ciorba cu iz american

de crinutz in Ciorbe, 3 Noi 2010 | 4628 vizualizari

 

o ciorba delicioasa cu iz american datorita gustului de chili special adus din America

 

INGREDIENTE

  • un pui de 1 kg
  • o vanata
  • un morcov potrivit
  • 2 cepe
  • un ou
  • cimbru
  • piper boabe
  • chilli
  • fidea
  • un ardei gras
  • 2 litri apa
  • 150 ml bors
  • 150 ml bulion
  • 2 cartofi
  • sare
  • condiment cu gust de gaina
  • paste
  • 100 ml ulei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu iz american:

puiul se portioneaza si se fierbe in apa cu sare circa 20 minute.

separat se caleste in ulei ceapa tocata marunt,morcovul dat pe razatoare,ardeiul gras taiat fasii si vanata taiata rondele.se lasa circa 5 minute cat sa le patrunda uleiul,se adauga bulionul ,cimbru,piperul boabe si o lingurita chili.

se mai lasa 5 minute la calit dupa care se rastoarna in oala unde fierbe carnea de pui.

se adauga si cartoful taiat cubulete si fideaua.aproape de final se adauga un cubulet de condimente cu gust de gaina(asta daca puiul nu este de tara) si se lasa la fiert 

se toarna si borsul si se mai lasa sa fiarba circa 10 minute, dupa care se opreste si se drege cu ou .

se presara patrunjel proaspat tocat.

TIPS-URI

1

se serveste cu ardei iute

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu iz american" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

elena1988 1

04.11.2010, 12:14

Pastreaza-mi si mie 2 portii

vanilla 1

04.11.2010, 13:21

IMI PLACE!!! FOARTE TARE MES-EN -PLACE-UL

nadina73 1

05.11.2010, 01:02

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu zmeura si ciocolata de post

de Rocsi 9

ieri la 20:40

Gogoși pufoase de post - Rețeta gustoasă și vegană

pe 15.11 la 09:29

Taci și înghite - Rețeta tradițională românească plină de savoare

pe 14.11 la 10:41

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de vitel