Ciorba cu carne de porc si afumatura

de Bucataras Medi in Ciorbe, 11 Noi 2015 | 8399 vizualizari

 

pentru Saptamana barbatilor care gatesc"

 

INGREDIENTE

  • 500 g pulpa de porc
  • 500 g coaste afumate
  • 1|2 varza mica
  • 2 morcovi
  • 2 ardei grasi
  • 1|4 telina
  • 3 rosii
  • 2 oua
  • bors
  • frunze de telina
  • sare
  • piper macinat
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu carne de porc si afumatura:

Se taie pulpa de porc sub forma de cuburi si se transeaza coastele afumate.

Punem carnea intr.o oala ,o acoperim cu apa ,punem putin sare si dam la foc.

Lasam sa dea in cateva clocote si spumam.

Tragem de pe foc ,scurgem de apa ,spalam carnea si o punem inapoi in oala.

Adaugam apa cat sa depaseasca carnea ,adaugam putina sare si dam la foc moderat.

Cand carnea este fiarta pe jumatate adaugam legumele(varza taiata fideluta,morcovul taiat rondele,ardeiul si telina taiate cubulete.Adaugam si 2 fire mici de telina verde taiate marunt.

Daca este nevoie mai putem adauga apa.

Lasam la fiert circa 10 min dupa care adaugam rosiile date prin razatoare si lasam incontinuare pe foc ciorba pana ce totul este bine fiert.

Intre timp fierbem separate borsul si cand totul este fiert  il adaugam in oala cu ciorba.(cantitatea de bors este in functie de gustul fiecaruia)

Potrivim de sare si piper dupa gust.

Lasam sa dea in cateva clocote si tragem de pe foc.

Batem ouale si le adaugam in ciorba sub forma de zdrente.

Aromatizam cu frunze de telina taiate marunt.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu carne de porc si afumatura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

mihaelar63 1

24.11.2015, 02:22

Buna ciorba ai mai facut Medi Cred ca si catelul a fost fericit rozand la oase )

mihaelar63 1

24.11.2015, 02:28

Noi mai spunem,, Multumesc lui Dumnezeu ca bine am mai mancat !!! ''
Am servit paprikas la soacra la tara si Andrei era mic , cum este Raducu acum . A mancat el ,a aruncat oasele la caine .Si zice :
,, Multumesc lui Dumnezeu ca bine am mai mancat si eu si catelul !!!"))))

kytz 1

30.12.2016, 08:13

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba "Fidelicioasa"