Ciorba cu carne de porc si afumatura

de Bucataras Medi in Ciorbe, 11 Noi 2015 | 8981 vizualizari

 

pentru Saptamana barbatilor care gatesc"

 

INGREDIENTE

  • 500 g pulpa de porc
  • 500 g coaste afumate
  • 1|2 varza mica
  • 2 morcovi
  • 2 ardei grasi
  • 1|4 telina
  • 3 rosii
  • 2 oua
  • bors
  • frunze de telina
  • sare
  • piper macinat
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu carne de porc si afumatura:

Se taie pulpa de porc sub forma de cuburi si se transeaza coastele afumate.

Punem carnea intr.o oala ,o acoperim cu apa ,punem putin sare si dam la foc.

Lasam sa dea in cateva clocote si spumam.

Tragem de pe foc ,scurgem de apa ,spalam carnea si o punem inapoi in oala.

Adaugam apa cat sa depaseasca carnea ,adaugam putina sare si dam la foc moderat.

Cand carnea este fiarta pe jumatate adaugam legumele(varza taiata fideluta,morcovul taiat rondele,ardeiul si telina taiate cubulete.Adaugam si 2 fire mici de telina verde taiate marunt.

Daca este nevoie mai putem adauga apa.

Lasam la fiert circa 10 min dupa care adaugam rosiile date prin razatoare si lasam incontinuare pe foc ciorba pana ce totul este bine fiert.

Intre timp fierbem separate borsul si cand totul este fiert  il adaugam in oala cu ciorba.(cantitatea de bors este in functie de gustul fiecaruia)

Potrivim de sare si piper dupa gust.

Lasam sa dea in cateva clocote si tragem de pe foc.

Batem ouale si le adaugam in ciorba sub forma de zdrente.

Aromatizam cu frunze de telina taiate marunt.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu carne de porc si afumatura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

mihaelar63 1

24.11.2015, 02:22

Buna ciorba ai mai facut Medi Cred ca si catelul a fost fericit rozand la oase )

mihaelar63 1

24.11.2015, 02:28

Noi mai spunem,, Multumesc lui Dumnezeu ca bine am mai mancat !!! ''
Am servit paprikas la soacra la tara si Andrei era mic , cum este Raducu acum . A mancat el ,a aruncat oasele la caine .Si zice :
,, Multumesc lui Dumnezeu ca bine am mai mancat si eu si catelul !!!"))))

kytz 1

30.12.2016, 08:13

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

ieri la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Ciorba a la grec cu gat de curcan