Ciorba cu aripi de pui

de ela in Ciorbe, 21 Ian 2010 | 13073 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cepe
  • 1 ardei gras
  • 3 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1pumn mazare
  • unul de fasole verde
  • conopida
  • 2 rosii
  • sare
  • piper
  • bors
  • patrunjel
  • leustean
  • aripi de pui 3-4bucati
  • 2-3cartofi
  • suc de rosii
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu aripi de pui:

Se curata si se toaca marunt toate legumele si se distuie in putin ulei cu apa si sare,vegeta,10min.Se adauga aripile de pui,se completeaza cu apa si se fierbe 40min.Spre sfarsit se condimenteaza dupa gust,se presara patrunjel si leusteanul tocat,se acreste

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu aripi de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

madi_marin 1

21.01.2010, 19:39

mmm....buna ciorbita de pui

Teo 1

21.01.2010, 22:37

Ela repede pusesti de-o ciorba!aripioarele de pui sunt bune oricum.

nadina73 1

21.04.2010, 23:47

ela si eu fac mai pun uneori in ciorbe si sant super bune ,acelasi lucru am patit erau 3 furculite am pus pe 5 sau inverzit 5 si au ramas 4,oricum ciorba e buna,imi place,mai putin leusteanu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba din coasta afumata