Ciorba cu afumatura

de Bucataras Medi in Supe/Ciorbe, 23 Apr 2010 | 11422 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -1kg afumatura (eu am folosit coaste afumate)
  • -2 cepe
  • -2 ardei grasi
  • -telina
  • -3-4 cartofi
  • -leustean
  • -1 l bors
  • -tarhon
  • -2-3 morcovi
  • -3-4 rosii
  • -sare,
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu afumatura:

 Se taie in bucati potrivite afumatura.Se pune la foc ,se lasa sa fierbe 10-15 min. si se arunca prima apa.

Se spala carnea,se pune in oala cu apa atat cat sa acopere carnea si se da la foc .Cand carnea este aproape fiarta se adauga legumele taiate(ceapa, ardeiul gras, telina,cartofii,morcovul).

Rosiile se dau prin razatoare si cand totul este fiert se adauga si ele.

Se acreste cu bors ,se condimenteaza dupa gust cu sare si piper si se mai lasa sa fiarba circa 10- 15 min.

Se ia de pe foc si se aromeaza cu leustean tocat marunt si tarhon.
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

mihaelar63 1

30.04.2010, 17:50

dupa vorba din batrani ,, sa-ti bati barbatul si copii si sa mananci singura " o si pun la favorite

Bucataras Medi 1

30.04.2010, 18:18

ha,ha,ha..............mihaelar, sa nu faci cum zic batranii

babi5 1

19.06.2013, 15:40

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de sfecla